Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Εν όψει των επικείμενων εκλογών, στις 6/4/2014, για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Νομού Βοιωτίας  Επαρχίας Λιβαδειάς αλλά και εν όψει λήξης της θητείας μου ως Πρόεδρος αυτού (σχετ. υπ’ αριθ. 55 από 11/5/2011 Βεβαίωση Δ.Ο.Υ. Λιβαδειάς), θα ήθελα να γνωστοποιήσω την απόφασή μου να μη συμμετέχω εκ νέου ως υποψήφιος, στις εν λόγω εκλογές για προσωπικούς λόγους.
Η απόφασή μου αυτή θα ήθελα να αποτελέσει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα, μέσω της ένωσης του Σωματείου Συνταξιούχων πρώην Τ.Ε.Β.Ε.- πρώην Τ.Σ.Α. και του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. , ώστε ενωμένα τα δύο Σωματεία να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικότερα στο δύσκολο έργο τους.
Προς το σκοπό αυτό, προσκαλώ όλους τους ενδιαφερόμενους του Σωματείου Συνταξιούχων πρώην Τ.Ε.Β.Ε.Ε.- πρώην Τ.Σ.Α. που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές για τις θέσεις των μελών του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Νομού Βοιωτίας Επαρχίας Λιβαδειάς, να απευθύνονται, μέχρι την Τετάρτη 2/4/2014, στον υπογράφοντα (οδός Ιωάννου Λάππα 8 - κιν.: 6974804675), προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση υποψηφιότητας, υπόδειγμα της οποίας δημοσιεύεται στην παρούσα ανακοίνωση ή για οποιαδήποτε περαιτέρω σχετική πληροφορία-διευκρίνιση.

Ο Υπογράφων

Παναγιώτης Δανιήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: