Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η μέρα που θα φωνάξουμε όλοι μαζί δυνατά «Let’s do it Greece» έφτασε!

Αυτή την Κυριακή 6 Απριλίου χιλιάδες εθελοντές από κάθε γωνιά της χώρας συγκεντρώνονται σε δάση, παραλίες, πόλεις, χωριά, λίμνες, ποτάμια και πάρκα και δίνουν νέα πνοή σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.letsdoitgreece.org, δείτε τις δράσεις που θα λάβουν χώρα και ελάτε να γίνετε μέλος της μεγάλης αυτής εθελοντικής οικογένειας.
Φέτος, η αγάπη και ο ενθουσιασμός έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Για ακόμα μια χρονιά χιλιάδες άνθρωποι από όλη τη χώρα μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας και με σεβασμό και αγάπη για το περιβάλλον αναλαμβάνουν δράση. Σκοπός μας για τις 6 Απριλίου είναι, μέσα σε μία ημέρα, όλοι εμείς, άνθρωποι κάθε ηλικίας, κοινωνικής και γεωγραφικής καταγωγής να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας, αποδεικνύοντας πως μπορούμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί για ένα κοινό σκοπό και με ένα κοινό όραμα.
Η 6η Απριλίου είναι μια μέρα χαράς, έμπνευσης, δημιουργίας, γιορτής, το μεγαλύτερο εθελοντικό ραντεβού της χώρας! Αυτή τη χρονιά γίνε και εσύ μέλος της μεγάλης εθελοντικής οικογένειας, μοιράσου το κοινό όραμα, δείξε την αγάπη και το σεβασμό σου για το περιβάλλον. Στις 6 Απριλίου έλα να φωνάξουμε 

Δεν υπάρχουν σχόλια: