Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Τι δείχνουν τα κρυφά γκάλοπ για τις Περιφέρειες -Πόσες κερδίζει το κάθε κόμμα

Στην «τελική ευθεία» κόμματα και υποψήφιοι, αφού ούτε ένας μήνας δεν απομένει για την διεξαγωγή του α' γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, με τα αποτελέσματα αυτών, κυρίως, στις 13 Περιφέρειες, να αποτελούν ισχυρή ένδειξη για την εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων καθώς επίσης και την εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων.
Στα κομματικά επιτελεία, σε εβδομαδιαία βάση, φθάνουν μετρήσεις, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό καθορίζουν, τόσο την επικοινωνιακή, όσο και την πολιτική στρατηγική των υποψηφίων και μέχρι στιγμής έχουν αποτυπώσει το κλίμα, που έχει διαμορφωθεί στις 13 Περιφέρειες της Χώρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Εθνος, η Ν.Δ. εκτιμά ότι, μπορεί να κερδίσει 6 Περιφέρειες, αυξάνοντας ουσιαστικά κατά μία τις κερδισμένες Περιφέρειες – το 2010 η Ν.Δ. είχε επικρατήσει σε 5 Περιφέρειες – ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 2 – Αττική και Βόρειο Αιγαίο – ενώ τέλος το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκτιμά ότι, μπορεί να «κατακτήσει» 4 Περιφέρειες – Αττική, Νότιο Αιγαίο, Κρήτη και Ιόνια Νησιά – από τις 7 κερδισμένες του 2010.

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Νίκη, και μάλιστα από τον α” γύρο, «βλέπουν» στη Ν.Δ., για τον υποψήφιό της, Κώστα Μπακογιάννη. Από την πλευρά τού ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τώρα, και σύμφωνα με τις μετρήσεις, ο υποψήφιος του, Ευάγγελος Αποστόλου, φαίνεται ότι, προχωρά ικανοποιητικά και πιστεύουν ότι, αν καταφέρει να περάσει στον β” γύρο, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…
 Διαβάστε αναλυτικότερα στο Τι δείχνουν τα κρυφά γκάλοπ για τις Περιφέρειες -Πόσες κερδίζει το κάθε κόμμα | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/152557#ixzz306eUWctY

Δεν υπάρχουν σχόλια: