Τρίτη 29 Απριλίου 2014

PROTERGIA: Η νέα τάση ενέργειας!!!

Η Protergia, 100% θυγατρική του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ανακοινώνει τη δραστηριοποίησή της στη λιανική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με στόχο να προσφέρει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών για ανταγωνιστικές τιμές και σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες.

Με μια φιλοσοφία η οποία στηρίζεται σε πραγματικά ανταγωνιστικές χρεώσεις, ξεκάθαρο τρόπο τιμολόγησης, μηνιαίο λογαριασμό και επιβράβευση των πελατών, η Protergia κάνει καθημερινότητα το μήνυμά της, «Δίνουμε ενέργεια στις δικές σου ανάγκες».

Στο website της εταιρείας www.protergia.gr ή επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Protergia στο 18311, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση, αλλά και να βρουν απαντήσεις σε τυχόν απορίες.

Η Protergia είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 MW, που ξεπερνά το 10% της συνολικής παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας. Ως παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, με ιδιωτικές επενδύσεις σε εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, η Protergia διαθέτει βαθειά γνώση της αγοράς ηλεκτρισμού, ενώ υλοποιεί συνεχώς φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις, προσφέροντας στην ελληνική οικονομία και στην απασχόληση.