Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ολοκληρώνει την περιοδεία στο Δήμο μας ο Υπ. Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για το εκλογικό αποτέλεσμα του 49% από τον α` γύρο

 Δυνατότερος από ποτέ, ήρεμος και γελαστός με όλη την ομάδα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στο πλευρό του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος από την αρχή της εβδομάδας περιοδεύει και πάλι όλα τα Δημοτικά μας Διαμερίσματα για να ευχαριστήσει τους συμπολίτες μας για το εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαϊου.

 Χωρίς έπαρση, χωρίς αλαζονεία αλλά κυρίως χωρίς κακίες και μίσος απέναντι σ` εκείνους που για λόγους συγγένειας, για λόγους συγκυρίας ή για λόγους παραπλάνησης από την απεριόριστη λασπολογία που επιχειρείται κυρίως μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα (θα επανέλθουμε σε όλα αυτά μετά την 25η Μαϊου όπως και στο παρασκηνιακό ρόλο των τοπικών ΜΜΕ και  των εκπροσώπων τους) , ο κ. Υπερήφανος είχε μόνο λόγο ευχαριστίας να απευθύνει και να ζητήσει συμμετοχή και πάλι στον β ` γύρο.




 Ο κόσμος από τη μεριά του  χαιρέτισε το προβάδισμα του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ και ΕΡΓΟ» και ευχήθηκε στον ίδιο και στους συνεργάτες του να είναι και πάλι οι νικητές των επαναληπτικών εκλογών αυτής της Κυριακής!