Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ από τον κ. Άρη Ρούσσαρη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, τους συνεργάτες και τους ψηφοφόρους που μας στήριξαν σ’ έναν τίμιο, ευπρεπή και πολιτισμένο αγώνα που κάναμε με μοναδικό σκοπό να φανούμε χρήσιμοι στο Δήμο και τους συμπολίτες.
Συγχαίρω την κ. Πούλου και τους συνεργάτες της για την ανάδειξή τους ως νέας Δημοτικής Αρχής.
Η νίκη τους ήταν πανηγυρική και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
Αναλύοντας το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες, αξιολογώ ότι ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών ξέσπασε την οργή του κατά της συγκυβέρνησης ταυτίζοντάς μας άδικα μαζί της.
Κάτι που δεν συνέβη με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη κ. Φανή Παπαθωμά (αντιπεριφερειάρχη – πρώην αντινομάρχη), που αγωνίσθηκε με πάθος στο        β’ γύρο των εκλογών μαζί με τους παλιούς συνεργάτες, φίλους και συντρόφους της υπέρ της υποψηφίας που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ιδιαίτερη ανάλυση χρήζουν τα μηνύματα καταδίκης των ψηφοδελτίων της συγκυβέρνησης που έγιναν παραμονές του β’ γύρου των εκλογών από τον Περιφερειάρχη κ. Περγαντά και τους εκπροσώπους του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ. στη Βοιωτία.
Αντιπαρέρχομαι οποιαδήποτε αξιολόγηση για τα γνωστά επώνυμα στελέχη που ανήκουν στο χώρο της Ν.Δ. και της ευρύτερης δεξιάς, που παριστάνουν τους τιμητές της παράταξης και έκλαιγαν από ευτυχία και συγκίνηση για το θρίαμβο της κ. Πούλου.
Τέλος, για τα γνωστά παπαγαλάκια της συκοφαντίας, που εκτόξευσαν τόνους λάσπης, έχω να πω «άξιος ο μισθός τους», η πόλη γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι και τι ρόλο παίζουν.
Διαβεβαιώνω τους πολίτες ότι από τη θέση που μας έταξαν, σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η χώρα, θα τους υπηρετήσουμε υπεύθυνα με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και την προκοπή των δημοτών μας.

Λιβαδειά 27-5-2014

Άρης Ρούσσαρης

Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: