Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Το μήνυμα της Υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά για την ψηφοφορία του β` γύρου στην Περιφέρεια


Οι μάσκες πέφτουν ώρα με την ώρα. Ένα πραγματικά αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο και όχι ένας πολιορκητικός κριός κατάληψης της κεντρικής εξουσίας, κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών την προηγούμενη Κυριακή. Με αυτή τη λογική, της αυτοδιοίκησης, πορευθήκαμε μαζί, άνθρωποι που ιδεολογικά μπορεί να έχουμε άλλες επιλογές μας ενώνει όμως η αγωνία για την πρόοδο του τόπου μας και η διάθεση για σκληρή δουλειά.

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ευθύνη που έχουμε αναλάβει απέναντι στους πολίτες της Περιφέρειας, αρνούμαστε να γίνουμε συμμέτοχοι στον αποπροσανατολισμό που επιχειρείται από τα πραγματικά προβλήματα της Στερεάς Ελλάδας. Καλούμε όλους τους Στερεοελλαδίτες και όλες τις Στερεοελλαδίτισες, και την ερχόμενη Κυριακή να στηρίξουν τον κοινό αγώνα για μια περιφέρεια διεκδικητική, σύγχρονη, φιλική στην επιχειρηματικότητα, για μια Στερεά που θα βγει πρώτη από την κρίση.

Στις 25 Μαΐου, ψηφίζουμε, αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Μπακογιάννη.


Φανή Παπαθωμά

Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας