Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς εκφράζει τον βαθύ αποτροπιασμό του για τη συνεχιζόμενη, ανελέητη σφαγή που λαμβάνει χώρα στη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ

ergatΤο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς εκφράζει τον βαθύ αποτροπιασμό του για τη συνεχιζόμενη, ανελέητη σφαγή που λαμβάνει χώρα στη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ.
Από την αρχή των εχθροπραξιών οι νεκροί στην Παλαιστίνη έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τους 500, με τους περισσότερους από αυτούς να είναι άμαχοι, και κυρίως παιδιά.
Υπό το πρόσχημα της Χαμάς, το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς καταλύοντας κάθε διάταξη του Διεθνούς Δικαίου.
Η Διεθνής Κοινότητα πρέπει να σταματήσει να παραμένει θεατής μπροστά στην υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής στη Λωρίδα της Γάζας, όταν μάλιστα συντελούνται κατάφωρες παραβιάσεις των θεμελιωδών αρχών του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Δικαίου.
Η Ελληνική Κυβέρνηση, δρώντας μέσα στο πλαίσιο του Ο.Η.Ε., της Ε.Ε. και όλων των άλλων διεθνών οργανισμών στους οποίους μετέχει, οφείλει να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης, εξαντλώντας όλα τα διπλωματικά μέσα, για την άμεση παύση της αιματοχυσίας και την αποστολή διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας και ιατροφαρμακευτικού υλικού στα θύματα του πολέμου.
Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς στέκεται αλληλέγγυο με τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: