Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Στο πλευρό του Περιφερειάρχη η νέα μας Δημοτική Αρχή

 Με τις ευλογίες του Μακαριοτάτου κκ. Ιερωνύμου και των πεντε Μητροπολιτών της Περιφέρειάς μας και σε μέσα σ` ένα πανηγυρικό τόνο, ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης ορκίστηκε σήμερα στη Λαμία για την επόμενη 5ετία στέλνοντας ελπίδα σ` όλη την Περιφέρειά μας. Ανάμεσα στους Αντιπεριφερειάρχες κκ. Καραϊσκο, Παπαθωμά, Ράμμο, Τασσιό και Σπανό και φυσικά σύσσωμο το ανανεωμένο Περιφερειακό, ο κ. Μπακογιάννης με ρεαλισμό αλλά και στοχευμένο λόγο, ορκίστηκε – επί της ουσίας – να πετύχει στο νέο του αξίωμα.

Ας ακούσουμε για ποιες αλλαγές μίλησε σήμερα ο νέος 
Περιφερειάρχης σ` αυτή τη νέα αρχή... 






Ανάμεσα στα δεκάδες πρόσωπα που εμπλέκονται στην Περιφέρειά μας και τίμησαν με την παρουσία τους τον κ. Μπακογιάννη ήταν και ο νέος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος με τους συνεργάτες του – δημοτικούς Συμβούλους, σε μια κίνηση υποστήριξης και αλληλοσυνεργασίας.
«Εύχομαι στον νέο Περιφερειάρχη αρχικά είναι γερός και να μπορέσει να κάνει έργο στην Περιφέρεια μας. Ως Δήμαρχος Ορχομενού είμαι υποχρεωμένος και να συνεργαστώ μαζί του αλλά και να του προσφέρω την εμπειρία μου, τις γνώσεις μου γύρω από τα θέματα που μας απασχολούν. Εύχομαι σε εκείνον και τους συνεργάτες του καλή θητεία. Είμαι βέβαιος πως θα πετύχει για το καλό όλων μας» δήλωσε στο ORCHOMENOS PRESS ο κ. Λουκάς Υπερήφανος, Δήμαρχος Ορχομενού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: