Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΠΙΔΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ , ΧΑΡΑ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ και ΠΙΣΤΗ, οι ευχές των μικρών Ορχομενίων για το 2015 !!!















Πλήθος γονιών και μαθητών  βρέθηκαν  το Σαββάτο 29/11/2014  στο Πνευματικό Κέντρο Ορχομενού και έμειναν με το στόμα ανοικτό από την οργάνωση  και  έλαβαν  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο  μέσα από τα χαμόγελα των 170 και πλέον παιδιών που συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Ορχομενού για τον Στολισμό  του ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ!!!  Οι ευχές που απλόχερα μοίρασαν τα παιδιά ήταν : ΕΛΠΙΔΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ,  ΧΑΡΑ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ,   ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ και ΠΙΣΤΗ. 

 Όλοι οι μικροί μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων Ορχομενού  υπό τις οδηγίες των διοργανωτών και των  εθελοντών  κατασκεύασαν αρχικά τα δικά τους στολίδια και τις κάρτες με τις ευχές τους που κρέμασαν στο ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού και στην συνέχεια διασκέδασαν με την ψυχή τους παρακολουθώντας μια Χριστουγεννιάτικη Παιδική Ταινία στην αίθουσα Θεάτρου απολαμβάνοντας τα γλυκίσματα που  είχαν ετοιμάσει οι κυρίες της  Πολιτιστικής Ομάδας. 
Με το πέρας της εκδήλωσης όλοι οι γονείς  ευχαριστούσαν τους διοργανωτές για την  χαρά που έδωσαν στα παιδιά τους μέσα από την εκδήλωση και ζητούσαν να  μάθουν αν θα υπάρξουν αντίστοιχες δράσεις κατά την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων. Από την πλευρά τους τα παιδιά έφευγαν από τον χώρο με την χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους παίρνοντας μαζί τους Χριστουγεννιάτικες κάρτες και μικρά στολίδια για να τα κρεμάσουν στο  δικό τους δέντρο στα σπίτια τους.  Για να έρθει  εις πέρας αυτή η  εκδήλωση κάποιοι άνθρωποι αφιέρωσαν και χρόνο και χρήμα και  πρέπει να τους αναγνωριστεί ότι έδωσαν τα πάντα με μόνη ανταμοιβή τα χαμόγελα των παιδιών. Από την ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΣΤΙΜΟΥ ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ οι κυρίες Κική Καραβαγγέλη, Γιάννα Τουλούπη, Τασία Υπερηφάνου, Ιωάννα Παναγιωτίδη, Μαρία Κραβαρίτη και Έφη Τζαβάρα προετοίμασαν άψογα την εκδήλωση και εργάστηκαν μερόνυχτα για να την φέρουν σε πέρας με τόσο μεγάλη επιτυχία. Σημαντικότατη ήταν επίσης η συμμετοχή των  Εθελοντών την ημέρα της Γιορτής που απασχολούσαν δημιουργικά τα παιδιά. Μπροστάρης της ομάδας ήταν η εκπαιδευτικός κυρία Άννυ Μονοχάρη  που προετοίμασε μόνη της τα αναμνηστικά  των μαθητών και  καθοδηγούσε μικρούς και μεγάλους  ώστε να μην μείνει κανένας παραπονούμενος.
 Δίπλα της βρέθηκαν και συνέβαλλαν τα .μέγιστα επίσης εθελοντικά οι κ.κ.: Φρόσω Γλιαρμή,Βασίλης Καράλας, Ντέμυ Κυταριόλου, Κατερίνα Παππουτσή, Έφη Κρεμμύδα, Γεωργία Τζαβάρα, 'Ελσα Κραβαρίτη, Ευγενία Σκούρα,Κώστας Πατσαλής, Γιάννης Μάντζας και οι μικρές Χρύσα, Βάσω, Γιώτα Χριστίνα....
Σε δηλώσεις της μετά το τέλος της εκδήλωσης η εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλος Δήμου Ορχομενού σε θέματα Πολιτισμού κ. Κική Καραβαγγέλη ευχαρίστησε όλους τους γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους την ομάδα του Πνευματικού Κέντρου και τους εθελοντές που  συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση και δεσμεύτηκε για παρόμοιες δράσεις  όχι μόνο στο κέντρο του Δήμου αλλά και στα υπόλοιπα Τοπικά Διαμερίσματα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο δήμαρχος Ορχομενού κ. Λ. Υπερήφανος, η  Αντιδήμαρχος Ακραιφνίας κ. Ε. Γεωργίου, ο Πρόεδρος Δ.Δ. Ορχομενού κ. Β. Τάγκαλης,
και η Αντιπρόεδρος Τ.Κ. Κοκκίνου Θεοφανή Θεοδώρου ενώ από την πλευρά της μειοψηφίας του Δήμου κανένας δημοτικός  ή τοπικός σύμβουλος δεν μπήκε στον κόπο να βρεθεί στον χώρο όπου... το μέλλον του  Ορχομενού δημιουργούσε! Πηγή http://orchomenos-news.blogspot.gr



ΥΓ. Το μοναδικό σχόλιο που θέλει να προσθέσει το ORCHOMENOS PRESS - με αφορμή την πρώτη αυτή μαζική και επιτυχημένη εκδήλωση-  είναι το εξής: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους εθελοντές της τοπική μας κοινωνίας! Το δέντρων των φετινών ευχών να ριζώσει όσο πιο βαθιά γίνεται!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: