Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η Τράπεζα Πειραιώς καλωσορίζει και τους πελάτες της πρώην Γενικής Τράπεζας

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου 2014, η Τράπεζα Πειραιώς,  ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το έργο της ενοποίησης των συστημάτων της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, στο ενιαίο περιβάλλον των συστημάτων πληροφορικής του Ομίλου.  
Από τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, όλοι οι πελάτες της Γενικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς εξυπηρετούνται, από κοινά συστήματα πληροφορικής και με τις ίδιες διαδικασίες,  μέσα από το ενοποιημένο δίκτυο  των 830 καταστημάτων,  των 1.850 ΑΤΜs και  των 470 μηχανημάτων Easypay.
Από την ίδια ημέρα όλοι οι πελάτες, χρησιμοποιούν για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους  την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank,  καθώς και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης  της Τράπεζας Πειραιώς. 
Η ενοποίηση των συστημάτων της Γενικής Τράπεζας, είναι η έκτη στη σειρά των ενοποιήσεων των συστημάτων πληροφορικής της πρώην ΑΤΕbank, της Ελληνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Κύπρου, της CPB Bank και της Millenium Bank, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Τράπεζα Πειραιώς καλωσορίζει τους πελάτες της πρώην Γενικής Τράπεζας και είναι στη διάθεση τους για να τους παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και ταχύτητα εξυπηρέτησης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: