Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ένταση για την απόλυση του δ/ντη της ΔΕΠΟΔΑΛ στο Δ.Σ Λεβαδέων

dimΈντονη κριτική στη δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, για την απόλυση του Μάκη Γκριτζάπη, Γενικού Διευθυντή της διαδημοτικής επιχείρησης ΔΕΠΟΔΑΛ, της οποίας είναι πρόεδρος, εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου στη χθεσινή συνεδρίαση του οργάνου.Την κατηγόρησαν ότι κινήθηκε με προσωπική εμπάθεια και χωρίς να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, όπως η κλήτευση του σε απολογία.
Αφού δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων, από αρκετούς συμβούλους της μειοψηφίας, η κ. Πούλου απάντησε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ήταν αυτό που με ψήφους 7 έναντι 3, αποφάσισε την απόλυση, εξαιτίας σειράς λαθών, παραλείψεων και αμελειών του πρώην διευθυντή στη διαχείριση του ΧΥΤΑ Λιβαδειάς.
«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» είπε η κ. Πούλου «ήταν οι καταγγελίες για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ και τα πρόστιμα που αναμένεται να επιβληθούν από τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος» .
Για το θέμα της απολογίας απάντησε ότι «κατ΄εξακολούθηση καλούνταν ο κ. Γκριτζάπης και είχε παραδεχθεί ευθύνες σε πολλά». Διαβάστε περισσότερα στο www.siriosfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: