Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Με τους κκ. Γεωργακόπουλο και Τοπάλη συναντήθηκε η Δήμαρχος Λεβαδεών

Η Δήμαρχος Λεβαδέων συναντήθηκε σήμερα στο δημοτικό κατάστημα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας κ. Νικόλαο Γεωργακόπουλο και τον Διοικητή Τροχαίας Λιβαδειάς κ. Κωνσταντίνο Τοπάλη, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν στην κυκλοφοριακή ευταξία στην πόλη της Λιβαδειάς και στην ασφάλεια των δημοτών.  Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Στυλιανός Θεοδωρόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων κ. Αθανάσιος Καραμάνης.
Η Δήμαρχος Λεβαδέων έθεσε υπόψη της αστυνομικής ηγεσίας τις καταγγελίες που φθάνουν στις Υπηρεσίες του Δήμου σχετικά με τα προβλήματα που παρατηρούνται από την κυκλοφοριακή αταξία και τις παράνομες καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων σε πολλά σημεία της πόλης και κυρίως στους πεζοδρόμους της, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις.  Η μη τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας από τους οδηγούς κυρίως των δικύκλων, καθώς και η αυθαίρετη κατάληψη των κοινοχρήστων χώρων έχουν ως αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η άνετη και ασφαλής διέλευση των πεζών στους πεζοδρόμους.
Από την πλευρά τους, τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας όσο και ο Διοικητής Τροχαίας Λιβαδειάς διαβεβαίωσαν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μείωση της παραβατικότητας.

Τέλος, ειδικά για τον πεζόδρομο στην περιοχή της Κρύας, όπου μεγάλος αριθμός πολιτών επισκέπτεται την περιοχή, συμφωνήθηκε να τοποθετηθούν εμπόδια για την παρεμπόδιση των οδηγών να εισέρχονται σε αυτόν και ότι θα υπάρξει έντονη παρουσία αστυνομικών οργάνων στην περιοχή.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: