Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Κάτοικοι και φορείς διαδηλώσαμε στην Εθνική με στόχο την ανατροπή της απόφασης των παραδόμων



 Ειρηνικά  και με μοναδικό σκοπό την περιφρούρηση των δικαιωμάτων των πολιτών να μπορούν  να έχουν πρόσβαση στο ύψος του Κάστρου προκειμένου να διευκολυνθούν στην μετακίνησή τους μέσω των  διερχόμενων ΚΤΕΛ  καθώς και την παράλληλη διεκδίκηση δημιουργίας του παραδρόμου που θα συνδέει την Θήβα με το Ακραίφνιο και γενικότερα θα διευκολύνει το οδικό δίκτυο μέσα στα όρια του Δήμου μας, φορείς και πολίτες διαδηλώσαμε σήμερα στο ύψος του Δ.Δ. Κάστρου.






 














Με μπροστάρηδες τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς κ. Λουκά Υπερήφανο και την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, αλλά και την υποστήριξη του Βουλευτή Βοιωτίας κ. Θανάση Σκούμα και Γιάννη Σταθά αλλά και του κ. Ευ. Μπασιάκου, που με ερωτήσεις τους στη Βουλή έχουν ζητήσει την αναθεώρηση των συμβάσεων παραχώρησης, δόθηκε ένα «ηχηρό μήνυμα» σ` εκείνους που αποφασίζουν για εμάς.
Διακριτική, απαραίτητη και ουσιαστική στην πραγματοποίηση της διαδήλωσης ήταν η συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας με την ηγεσία της. 

Στο σημείο, δηλώσεις για τον συμβολισμό και την ουσία αυτής της διαδήλωσης έκανε αρχικά ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάσης Σκούμας  ... 


Στη συνέχεια η  Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά … 

Δηλώσεις έκανε και ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος… 

καθώς και ο Επικεφαλής της Μειοψηφίας του ΔΣ κ. Κώστας Ξηρογιάννης…  

Δεν υπάρχουν σχόλια: