Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Συλλαλητήριο του ΚΚΕ την Πέμπτη στη Λιβαδειά

κκεΑνακοίνωση
Η Κομματική Οργάνωση Λιβαδειάς του Κ.Κ.Ε. απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους να συμμετάσχουν στο  συλλαλητήριο την Πέμπτη 26 Ιούνη και ώρα 7.30 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς  ενάντια στην υπογραφή του νέου μνημονίου από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Ο λαός πρέπει να πει το μεγάλο «όχι» στη συμφωνία, να την αντιπαλέψει στο δρόμο, στους χώρους δουλειάς, να μπλοκάρει τα αντιλαϊκά μέτρα. ∆εν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα, ούτε μια ώρα. Τώρα πρέπει να δυναμώσει η λαϊκή δράση, χωρίς καμία αναμονή για το πότε θα καθαρογραφεί η συμφωνία και θα ψηφιστεί από τη βουλή. Να μην εγκαταλείψει ο λαός τα αιτήματα που είχε στα χρόνια της κρίσης, όπως την κατάργηση των μνημονίων και την ανάκτηση των απωλειών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια καπηλεύτηκε αυτά τα αιτήματα. Τώρα προσπαθεί να κοροϊδέψει και πάλι το λαό, διαστρεβλώνοντας κι ερμηνεύοντας την ψήφο του λαού, όπως τον συμφέρει. Το νέο μνημόνιο βαφτίζεται «επώδυνη, αλλά έντιμη συμφωνία»!!!
Τώρα  ο λαός να μετατραπεί σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων και να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, διότι καμία κυβέρνηση εντός της ΕΕ και υπό συνθήκες κυριαρχίας του μεγάλου κεφαλαίου δεν μπορεί να δώσει λύση στα λαϊκά προβλήματα.
Η υπόθεση της αποτροπής των μέτρων, της αποκατάστασης των τεράστιων απωλειών είναι υπόθεση του λαού που πρέπει να κλιμακώσει την πάλη του.
Όλοι και Όλες στο συλλαλητήριο του Κ.Κ.Ε. την Πέμπτη 26 Ιούνη , 7.30 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: