Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

«ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ!» στη ΛΙΒΑΔΕΙΑ την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

ΑΙΘΟΥΣΑ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"


ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ
(στο κτίριο του πρώην Πανεπιστημίου)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:70 λεπτά|ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ:6 ευρώ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6947 421 432

Πέντε μύθοι του Αισώπου, γνωστοί αλλά… αγνώριστοι! Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότοςκαι ο σκηνοθέτης – μουσικός Πέτρος Δαμουλής μεταφέρουν στη σκηνή γνωστές ιστορίες του παραμυθά Αισώπου, στην πιο σύγχρονη και απρόσμενη εκδοχή τους, με μουσική, τραγούδι και εναλλαγές που θυμίζουν σε ταχύτητα κάτι από… κόμιξ!Η παράστασηΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ! είναι διαδραστική, με ζωντανή μουσική, με θεατρικό παιχνίδι και ουσιαστική συμμετοχή των παιδιών στην εξέλιξη της δράσης. Δείτε περισσότερα στο http://goo.gl/h22Oow .

Τα παιδιά συστήνονται με τους ήρωες των παραμυθιών του Αισώπου «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας», «Βοριάς και ήλιος», «Η αλεπού και ο κόρακας», «Ο λαγός και η χελώνα», «Ο ποντικός της πόλης κι ο ποντικός της εξοχής», μέσα από παιχνίδι, κέφι, χορό και μουσική. Ζουν τα παθήματα και τα μαθήματα από τον κόσμο των ζώων και της φύσης, βιώνουν τις μεταμορφώσεις των ηρώων, συμμετέχουν και επεξεργάζονται, μαζί με τους ηθοποιούς, τις αλληγορίες των μύθων, για την αλαζονεία και τη βία, για την υπομονή και τη φιλία, για τη γενναιότητα, για το θυμό και την αγάπη.

Η παράσταση ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ!από την ομάδα Μικρός Νότος συνεχίζεται για τρίτη χρονιά, με πολύ μεγάλη επιτυχία και απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών. Στην Αθήνα παίζεται για 3η χρονιά κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο χώρο BABEL-Πυρήνας Τέχνης, Βασιλίσσης Σοφίας 87 στο Μαρούσι.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: • Σκηνοθεσία-Επιμέλεια Κειμένων-Μουσική: Πέτρος Δαμουλής • Σύλληψη ιδέας- κείμενα: Τάσος Ράτζος• Ηθοποιοί: Ρεβέκκα Γιαννάκη, Αθηνά Αλεξοπούλου, Χάρης Μπόσινας • Επιμέλεια κίνησης: Έλενα Γεροδήμου • Εικαστική επιμέλεια: Αμαλία Θεοδωροπούλου •  Ζωντανή μουσική: Η ομάδα Μικρός Νότος • Επιστημονικός σχεδιασμός διαδραστικού:Μελίνα Χατζηγεωργίου, καθηγήτρια στο Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ. &Φλώρα Σπύρου, φιλόλογος-ειδικευμένη στο DRAMA IN EDUCATION

Δεν υπάρχουν σχόλια: