Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ο κ. Νίκος Κουδούνης θα εκπροσωπήσει το Σύνδεσμο Βιομηχάνων στον ανοικτό διάλογο για τα Κέντρα Υποστήριξης Επιχειρήσεων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

O κ. Νίκος Κουδούνης
Την  δημιουργία  πέντε Κέντρων Υποστήριξης Επιχειρήσεων προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και για το λόγο αυτό ξεκινά ένα δημόσιο διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς. Στόχος είναι να καταγραφούν προτάσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια μας, καθώς και να αναζητηθούν πιθανές συνέργειες για την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας και παραγωγικότητας αυτών.

Στο πλαίσιο υλοποίησης αυτού του εγχειρήματος, προσκαλούμε όλους τους φορείς και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Π. Ε. Βοιωτίας,
την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας (Διοικητήριο), (Φίλωνος 35-39, Λιβαδειά) ώστε να συζητηθούν οι προτεραιότητες, οι υπηρεσίες και οι βασικές κατευθύνσεις λειτουργίας του Κέντρου.
Τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδα θα εκπροσωπήσει , στην ημερίδα της 3ης Ιανουαρίου 2016 στη Λιβαδειά , ο κ .Νικόλαος Κουδούνης ο οποίος και θα και καταθέσει τις απόψεις των επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: