Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Β. Τσαγαλάς : «Εάν δεν μπορεί η κυβέρνηση, να πάει σπίτι της» - Ζεσταίνουν τις μηχανές τους για το Κάστρο οι Ορχομένιοι αγρότες

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι αγρότες του Ορχομενού μετά την απόφαση που έλαβε ο Αγροτικός Σύλλογος της περιοχής. Συγκεκριμένα η γενική συνέλευση του Συλλόγου αποφάσισε, αρχικά να γίνει προσυγκέντρωση των τρακτέρ στην είσοδο του Ορχομενού προς το Κάστρο και στη συνέχεια, τις επόμενες μέρες, κάθοδος στην Εθνική Οδό, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τη συμμετοχή.

Μιλώντας στο ΣΕΙΡΙΟ, το μέλος του Συλλόγου Βασίλης Τσαγαλάς, χαρακτήρισε τη συνέλευση μαζική και αγωνιστική, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους αγρότες που βρίσκονται στον κόμβο του Άι-Γιάννη να ενωθούν, για κοινή κάθοδο στον κόμβο του Κάστρου.
Πάντως από τις δηλώσεις του κ. Τσαγαλά φαίνεται να υπάρχει ρήγμα στις σχέσεις με τους αγρότες του Άι-Γιάννη, καθώς αμφισβήτησε την εγκυρότητα της Συντονιστικής Επιτροπής και τον τρόπο που πάρθηκε η απόφαση για τις κινητοποιήσεις από τη συνέλευση των αγροτών, πριν λίγες μέρες,  στη Λιβαδειά. Δεν μπορεί είπε ο «οποιοσδήποτε» χωρίς να είναι εκλεγμένος  να παίρνει αποφάσεις για κινητοποιήσεις.
Στην κατηγορία που του προσάπτουν, ότι δρα ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι δεν είναι θέμα πολιτικής τοποθέτησης αλλά επιβίωσης, κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες  και όπως είπε «εάν δεν μπορεί να πάει σπίτι της». Διαβάστε περισσότερα στο.http://www.siriosfm.gr/?p=54428



Δεν υπάρχουν σχόλια: