Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ορχομένιοι δρομείς συμμετείχαν στον 1ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» με τα "χρώματα" του "ORCHOMENOS RUNNERS"

Από αριστερά: Χριστοδούλου, Τσαγαλάς Λ. Τζέμος, Τσαγαλάς Μπ. και Ρούσσης
Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού, «Αθανάσιος Ακρίδας» πού διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης με τη στήριξη του Συλλόγου Δρομέων Φθιώτιδος «Τραχίνα»,πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016  στην  Σπερχειάδα,προς τιμήν του μεγάλου ευεργέτη  της πόλης Αθανάσιου Ακρίδα.

Συμμετείχαν 192 δρομείς κάθε ηλικίας απ'όλη την Ελλάδα. Ο Ημιμαραθώνιος 21,5 χιλιομέτρων ξεκίνησε από την Κεντρική Πλατεία της Σπερχειάδας και ολοκληρώθηκε στο ίδιο σημείο με τη απονομή των επάθλων στους νικητές  δίπλα στην προτομή του αείμνηστου ευεργέτη της Σπερχειάδας  Αθανασίου Ακρίδα. Εκτός απ τον Ημιμαραθώνιο, διεξήχθη και αγώνας δρόμου για τα μικρά παιδιά που διήνυσαν απόσταση 1,1 χιλιομέτρου με συμμετοχή  61 μικρών  αθλητών.   Ο αγώνας πού καθιερώνεται ως θεσμός πλέον,θα διεξάγεται κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου. 

Τα αποτελέσματα τού αγώνα, μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ  http://www.sperchios.com/news/spercheiada-1os-imimarathonios-spercheioy-athanasios-akridas-vinteo-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια: