Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Στελέχωση της Διεύθυνσης του ΟΑΕΕ στην Λαμία και του γραφείου στην Θήβα ζήτησαν οι ΜμΕ από τη Διοίκησή του


Με ενδιαφέρουσα συμπεράσματα συνολικά η ημερίδα για το ασφαλιστικό – φορολογικό της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας


Με πολύ ισχυρές παρουσίες αλλά και εξαιρετικά σημαντικά μηνύματα  – συμπεράσματα – όπως η απαίτηση για στελέχωση της Διεύθυνσης του ΟΑΕΕ στην Λαμία αλλά και του γραφείου στην Θήβα – ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου η ημερίδα που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας  στο συνεδριακό κέντρο Θήβας με θέμα:  « ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ». Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ , κ. Καββαθάς , ο Υποδιοικητής του ΟΑΕΕ , κ. Χριστοφορίδης, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε ,κ. Καμπάνης και ο  Προϊστάμενος του τμήματος συντάξεων ΟΑΕΕ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , κ. Λάμπου.



Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ , κ. Καββαθάς , τόνισε την αντίθεσή του απέναντι στο προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό ενώ ζήτησε την άμεση απόσυρση του προσχεδίου και διάλογο από μηδενική βάση με όλους τους Επαγγελματικούς και Παραγωγικούς φορείς του τόπου.
Ο Υποδιοικητής του ΟΑΕΕ , κ. Χριστοφορίδης , ανέλυσε τι θα ισχύει με το καινούργιο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και απάντησε σε όλες τις τοποθετήσεις και ερωτήσεις των παρευρισκομένων. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε, κ. Καμπάνης ,  ανέφερε ποιες αλλαγές έρχονται στο φορολογικό και τι πρέπει να προσέξει ο φορολογούμενος πολίτης.
Τέλος ο Προϊστάμενος του τμήματος συντάξεων του ΟΑΕΕ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , κ. Λάμπου , εξήγησε στον κόσμο τι  ισχύει με τις αιτήσεις των ασφαλισμένων για σύνταξη και τι αλλαγές θα υπάρξουν με το καινούργιο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά απο τα έντονα παράπονα που εξέφρασε η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας  ο Υποδιοικητής δεσμεύτηκε ότι στις άμεσες προτεραιότητες του ασφαλιστικού ταμείου είναι η στελέχωση της Διεύθυνσης στην Λαμία αλλά και του γραφείου στην Θήβα στο οποίο γίνεται τεράστια προσπάθεια από τους 4 υπαλλήλους που έχουν μείνει για να εξυπηρετήσουν τις δεκάδες υποθέσεις που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα και ευτυχώς για τους επαγγελματίες της περιοχής τα καταφέρνουν παρά τις δυσκολίες.





Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , κ. Αναστασίου
Ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων , κ. Κίτσος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας , κ. Αγνιάδης, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ,
       κ.   Παπαργύρης Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας , κ. Ξενάκης, Εκπρόσωποι από το Επιμελητήριο Εύβοιας, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ευβοίας , κ. Θαλάσσης μαζί με το Δ/Σ της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Φθιώτιδος , κ. Μπράζας μαζί με τον Γεν. Γραμματέα της Ομοσπονδίας , κ. Μπέλλης, η Πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων – Επαγγελματιών – Βιοτεχνών  Ορχομενού , κα. Στεφοπούλου μαζί με την συνεργάτιδα της Ένωσης , κα  Παναγιωτίδη Ιωάννα, ο  Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας , κ. Στάϊκος και ο Γεν . Γραμματέας του Συλλόγου , κ. Γκέλης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λειβαδιάς , κ. Καλογριάς με μέλη του Δ/Σ του Συλλόγου, η  Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας , κα Πρωτόπαπα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών , κ. Μπαμπούλας, ο Εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας , κ. Καραμαγκιώλης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θήβας «Η ΕΛΠΙΔΑ» , κ. Λιανός και κ. Θεοδώρου , οι  Πρόεδροι των 9 Σωματείων της ΟΕΒΕ Θήβας μαζί με τα Δ/Σ αυτών, εκπρόσωποι από Συλλόγους και Σωματεία της ευρύτερης περιοχής και η  Προϊσταμένη και το προσωπικό του γραφείου του ΟΑΕΕ στην Θήβα.

«Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας έχει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την Ημερίδα και να δηλώσει ότι θα είναι παρών σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει για το καλό του επαγγελματία ,του εμπόρου , του βιοτέχνη» σχολίασε σχετικά ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Χαρατσής. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: