Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

«Η ισχύς εν τη ενώσει» στο Δήμο Ορχομενού για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους Συλλόγους που φιλοξενούνται τόσο στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού, όσο και σε κτήρια της Δ.Ε. Ακραιφνίας και με σκοπό την διοργάνωση επιτυχημένων εκδηλώσεων την περίοδο του Τριωδίου - με κορύφωση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας -  ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος απεύθυνε το βράδυ της Πέμπτης ανοικτή πρόσκληση για συνάντηση στο γραφείο του.

Μια συνάντηση κατά την οποία έγινε ένας παραγωγικός διάλογος, προκειμένου όλοι μαζί να συναποφασίσουν τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετάσχουν και θα χρηματοδοτηθούν από τον Δήμο Ορχομενού. Μια μέρα μετά, συνάντησε και το ΔΣ του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού, που ως γνωστόν συμβάλλει στην ενδυνάμωση της συνέχισης της παράδοσης και διοργανώνει το Καρναβάλι στην πόλη μας.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να ενώσουν όλοι μαζί τις δυνάμεις τους και με επικεφαλής τον Πολιτιστικό και Παραδοσιακό Σύλλογο Ορχομενού για τη Δ.Ε. Ορχομενού και τον Περιβαλλοντικό, Πολιτιστικό, Μορφωτικό Σύλλογο «Οι Ακραιφνείς» για τη Δ.Ε. Ακραιφνίας, να χαρίσουν σε ντόπιους αλλά και ξένους επισκέπτες μας, στιγμές κεφιού και ξεγνοιασιάς την περίοδο των Απόκρεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: