Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

To εαρινό πρόγραμμα του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016


Αγαπημένα μέλη και φίλοι του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ελάτε να καλωσορίσουμε την Άνοιξη και να ευχηθούμε να’ ναι καλοτάξιδη, θαύματα να γεμίσει την ποδιά της, να τα μοιράσει εδώ κι εκεί, ν’ αναστηθεί η ελπίδα, να μοσχοβολήσει ρόδα η ζωή μας, που «αγκομαχάει» κουβαλώντας βαριά φορτία στην πλάτη της, τη φτώχεια, την ανασφάλεια, την ανεργία.
 Στείλε μας Άνοιξη ούριο άνεμο να «σπρώξει» την Ελλάδα στο δρόμο της προόδου, της ανάπτυξης!

  • Στις 9 Μαρτίου, Τετάρτη απόγευμα 6.30 μμ, θα σας καλέσουμε στο Κέντρο Έγκαιρης Διάγνωσης (Δημ. Ι. Ανδρεαδάκη 47) να παρακολουθήσετε μια πρωτότυπη διαδραστική παρουσίαση από την καταπλη-κτική Αρχαιολόγο - Δημοσιογράφο κ. Έφη Τριήρη και τον γυμναστή κ. Άρη Κόμη, προπονητή αθλημάτων. Θέμα: «Ακαδημία Πλάτωνος», τι διαφέρει το εκπαιδευτικό σύστημα της αρχαιότητας από το σημερινό; «Νους υγιής εν σώματι υγιή», ασκήσεις που τονώνουν το μυϊκό σύστημα. Διατροφή για να ζήσετε με ποιότητα ζωής και υγεία. Μια παρουσίαση συναρπαστική με την δική σας συμμετοχή, ερωτήσεις, εικόνα και έπειτα, όπως πάντα, μουσική, τραγούδι, τσάι, κέρασμα. Δηλώστε συμμετοχή (λόγω περιορισμένου χώρου) στο Κέντρο μας καθημερινά 10 πμ με 1 μμ ή στην κ. Ελέ-νη Ταμπάκη τηλ. 6974188217.
  • Στις 20 Μαρτίου, Κυριακή, στις 6μμ, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, σε συνεργασία με το Παράρτημα Λιβαδειάς, σας καλεί σε μια ενημερωτική, επιστημονική εκδήλωση, στα πλαίσια της Παγκόσμι-ας ημέρα κατά του καπνίσματος, στο Συνεδριακό Κέντρο «Χρήστος Παλαιολόγος» με θέμα: «Οι βλαπτικές επιπτώσεις του καπνίσματος στην Υγεία και τρόποι θεραπείας». Ελάτε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να απαλλαγούμε από τον επικίνδυνο εναγκαλισμό του καπνίσματος για να ζήσουμε ελεύθεροι και υγιείς. Θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τους ομιλητές με προσκλήσεις.
  • Στις 3 Απριλίου, Κυριακή, θα πραγματοποιήσουμε μονοήμερη εκδρομή στο Σούνιο - Λαύριο. Η επίσκεψή μας στο Λαύριο μοιάζει με επιμορφωτικό σεμινάριο για την πολιτιστική εξέλιξη των Ελλήνων από την αρχαιότητα έως σήμερα. Μετά, περιήγηση στο Μουσείο Μετάλλου, φαγητό σε γραφικό ταβερνάκι, Σούνιο, μαγευτική θέα, ναός του Ποσειδώνα, ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, καφές με θέα το ναό. Εκπλήξεις, διασκέδαση. Μια μέρα γεμάτη Ελλάδα μαζί με εσάς. (Σε περίπτωση που ο καιρός δεν είναι καλός, η εκδρομή θα γίνει την επόμενη Κυριακή, 10 Απριλίου 2016). 


Και για να τιμήσουμε τη μνήμη του Ουμπέρτο Έκο, που βρίσκεται πια στη γειτονιά των αγγέλων: «Ο πολιτισμός δεν ακυρώνει τη βαρβαρότητα, αλλά πολλές φορές την επικυρώνει. Όσο πολιτισμένος είναι ένας λαός, τόσο πιο βάρβαρος και καταστροφικός μπορεί να γίνει»

Για το Δ.Σ. - Η Πρόεδρος
Στέλλα Ταπανλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: