Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ανάβαση Ριτσώνας: Με 117 οδηγούς η πρώτη ανάβαση της χρονιάς!

Προ των πυλών βρίσκεται η δημοφιλέστερη ανάβαση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, η Ανάβαση Ριτσώνας, η οποία θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Μαρτίου. Ο αγώνας που διοργανώνει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.), έχοντας την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.),  συγκέντρωσε 117 συμμετοχές και υπόσχεται πλούσιο θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί στις στροφές της ανάβασης. Η Ριτσώνα είναι ο εναρκτήριος γύρος τόσο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Αναβάσεων, όσο και του αντίστοιχου Ιστορικών αυτοκινήτων και η δυναμική παρουσία των οδηγών προσδίδει μια νότα αισιοδοξίας για τη συνέχεια. Σε όλες τις κατηγορίες αναμένονται όμορφες μάχες, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού συμμετοχών, οι οποίες θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι τέλους.
Η δράση θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 26 Μαρτίου, στις 10.30 με τη διεξαγωγή των χρονομετρημένων δοκιμών, ενώ νωρίτερα (08.00-09.30) θα έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων. Την Κυριακή 27 Μαρτίου, το μενού περιλαμβάνει τα δύο αγωνιστικά σκέλη, όπου οι οδηγοί θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στη μήκους 3.1 km διαδρομή. Υπενθυμίζεται πως ο δρόμος θα κλείσει στις 09.00 για τους θεατές.
Η αγαπημένη ανάβαση τόσο των οδηγών, όσο και των φιλάθλων, υπόσχεται πλούσιο θέαμα στους χιλιάδες θεατές που αναμένεται να κατακλύσουν τη διαδρομή. Ραντεβού στο βουνό!
Ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα της Ανάβασης Ριτσώνας, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα και τη σελίδα στο Facebook.
Ιστοσελίδα αγώνα: http://agonistiko.gr/index.php/home/activity/25-ritsona-hillclimb-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: