Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ανοικτή ενημερωτική συνάντηση στο Παγκράτι με θέμα »Tihiorace 2016 – Προοπτικές και Στόχοι» με πρωτοβουλία της Δωρικής Αδελφότητας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Δωρική Αδελφότητα θέλοντας να συμβάλλει στον πετυχημένο και πανελλήνιου ενδιαφέροντος αγώνα ορεινού τρεξίματος στο Τείχιο Δωρίδος με την επωνυμία ''Tihiorace'- Wolf’s Race 50 Km διοργανώνει ενημερωτικού χαρακτήρα συνάντηση - ημερίδα στις 28 Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, Ιέρωνος και Τιμοθέου στη στέγη της Δωρικής Αδελφότητας στο Παγκράτι με θέμα ''Tihiorace 2016 - Προοπτικές και Στόχοι''. Η ενημέρωση και η παρουσίαση θα γίνει απο την οργανωτική επιτροπή του αγώνα και την διοργανώτρια εταιρεία GOSPORT.
Το ''Tihiorace'' είναι ένας αγώνας ορεινού τρεξίματος, που διεξάγεται στο δασικό σύμπλεγμα του όρους Τρικόρφου, με αφετηρία - κατάληξη των διαδρομών στο ορεινό χωριό Τείχιο του Δήμου Δωρίδος. Ο συναρπαστικός αυτός αγώνας, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2014 και διεξάγεται κάθε χρόνο, για φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαίου 2016.
Για το σκοπό αυτό απευθυνόμαστε στους :
- Τοπικούς φορείς της Δωρίδος, Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και Συμβούλια - Μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων.
- Πεζοπορικούς και Ορειβατικούς Συλλόγους.
όπως προσέλθουν στην Ημερίδα αυτή , που στόχο έχει την ευρεία δημοσιοποίηση του αγώνα, την υποβολή προτάσεων, απόψεων, ιδεών, καθώς και την καταγραφή της εθελοντικής προσφοράς απο τους τοπικούς φορείς και την τοπική κοινωνία.
Η Δωρική Αδελφότητα στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και δράσεις, που αξιοποιούν και αναδεικνύουν το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της Δωρίδος, καθότι με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η προβολή των χωριών μας και η προσέλκυση επισκεπτών - τουριστών ειδικών ενδιαφερόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες των αγώνων ''Tihiorace'' στην ιστοσελίδα :www.tihiorace.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: