Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Βαθαίνει το ρίγμα στην τοπική κοινωνία εν όψει της έλευσης μεταναστών - Νέα καταγγελία - απάντηση από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

          Η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ «ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ» ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ
           ΥΠΕΡ   ΤΩΝ  «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ»      

    Οι  Χρυσαυγίτες και οι « δουλέμποροι» Συριζαίοι είναι υπέρ των «Στρατοπέδων Συγκέντρωσης», γιατί οι πρώτοι επενδύουν στο μίσος και στο ρατσισμό για να έχουν πολιτικά οφέλη, και οι δεύτεροι  πώς να κάνουν «μπίζνες».΄Αλλωστε αυτή την έννοια έχουν και οι Διεθνείς Συμβάσεις, τις οποίες έχουν υπογράψει ( Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας), όπως και αυτές που καταπατούνται από την Κυβέρνηση.
Επίσης το δήλωσαν  στο Δημοτικό Συμβούλιο τόσο ο κυβερνητικός Βουλευτής του Νομού μας, όσο και η Δήμαρχος Λεβαδέων, ότι έχουν λεφτά οι  Πρόσφυγες και θα τα αφήσουν στην τοπική αγορά ( είναι συνέχεια στο πνεύμα των δηλώσεων του κ.Μάρδα ότι οι Πρόσφυγες θα κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα).
Φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν ότι δεν τους έπιασε ο «καημός» τους «δουλεμπόρους» του ΣΥΡΙΖΑ για να δείξουν αλληλεγγύη στους Πρόσφυγες – θύματα πολέμου, αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα κάνουν «μπίζνες».
Φαίνεται επίσης ξεκάθαρα αυτό από τα κτίρια που πρότειναν  τόσο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ( UNICOT), όσο και στην συνέχεια η Δημοτική Αρχή (πρώην εργοστάσιο ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ ιδιοκτησίας σήμερα EUROBANK /Λάτση- βλέπετε εφόσον του έκαναν δώρο το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ», τώρα πρέπει να του το  αδειάσουν), όπου το ένα έχει πρόβατα και το άλλο είναι έτοιμο να πέσει, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται.
Εμείς ως Εργατικό Κέντρο είμαστε ενάντια στα σύγχρονα «Στρατόπεδα Συγκέντρωσης» και απαιτούμε από την Κυβέρνηση να εξασφαλίσει  για τους Πρόσφυγες - θύματα πολέμου, ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και να ενταχθούν στην κοινωνία ( σχολεία κ.α.), όσοι από αυτούς το επιθυμούν.
Την ίδια άποψη έχουν και άλλοι Φορείς της πόλης μας, όπως ο Ιατρικός Σύλλογος Λιβαδειάς, η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Ν.Λ. , η Αντιφασιστική Κίνηση Λιβαδειάς, όλες οι Δημοτικές  Παρατάξεις του Δήμου Λεβαδέων , εκτός φυσικά  της Πλειοψηφίας, η οποία υλοποιεί μόνο της κυβερνητικές αποφάσεις.

                                       Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υ.Γ.: Η Δήμαρχος κ. Παναγιού Πούλου, Αρχιτέκτων εκ Γαλλίας, με την ιδιότητά της αυτή εγγυόταν στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι το πρώην εργοστάσιο ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ ιδιοκτησίας σήμερα EUROBANK /Λάτση ,  το γνωρίζει και είναι σε άριστη κατάσταση. Την κατάσταση  του κτιρίου την βλέπετε στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται, στις οποίες φαίνονται καθαρά ότι έχουν αφαιρεθεί δοκοί, η τσιμεντένια οροφή μπάζει, με λίγα λόγια είναι έτοιμο για κατάρρευση. Φυσικά για να είμαστε δίκαιοι, η Δήμαρχος παραδέχτηκε εκ των υστέρων, ότι το κτίριο αυτό είναι ακατάλληλο. Με όλη τη συμπεριφορά της αυτή δείχνει ότι δεν την ενδιαφέρουν οι Πρόσφυγες. Η Δήμαρχος έπρεπε να βάλει πάνω απ’ όλα τους Πρόσφυγες και όχι να ταυτιστεί με την κυβερνητική πολιτική της  «μπίζνας», εκτός αν θέλει να φανεί αρεστή στην Kυβέρνηση για δικούς της λόγους…  Quiz: Ποιος είναι ο εκτιμητής της EUROBANK στη Λιβαδειά ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: