Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση της Διοίκησης του ΕΠΒ με την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς & του Γενικού Νοσοκομείου Θηβών κα Ευμορφία Βαλλά

Μια ιδιαίτερα εποικοδομητική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο μας, με θέμα, την παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης και φροντίδας, στην Βοιωτία, με την τιμητική παρουσία της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς & του Γενικού Νοσοκομείου Θηβών, κας Ευμορφίας Βαλλά.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, όπου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους και κ. Ηλίας Ροζάνας καθώς και υπηρεσιακά στελέχη, συζητήθηκαν τα προβλήματα, που παρουσιάζονται στην λειτουργία των νοσοκομειακών ιδρυμάτων σε Λιβαδειά και Θήβα, όπως η υποστελέχωση σε ιατρικό, κυρίως δε σε νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, η ανάγκη αναβάθμισης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, οι ανάγκες επιπλέον χρηματοδότησης και άλλα.
Επίσης, αναζητήθηκαν και τρόποι περαιτέρω αξιοποίησης των υπαρχόντων κτιριακών υποδομών και βέβαια του ικανότατου ανθρώπινου δυναμικού, που εργάζεται στα τοπικά νοσοκομεία.
Ο κ. Αγνιάδης εκπροσωπώντας την τοπική επιχειρηματική κοινότητα,  εξέφρασε την πάγια θέση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, όπως σταθεί, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, αρωγός στην εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων της Βοιωτίας.
Άλλωστε, σε μια εποχή, που η οικονομική κρίση είναι πια παρούσα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας και επηρεάζει την καθημερινότητα μας, η εξασφάλιση ικανοποιητικής φροντίδας υγείας, για όλους τους πολίτες, πρέπει να αποτελεί μέλημα όλων μας.
Στο πλαίσιο αυτό, τόσο ο κ. Αγνιάδης, όσο και η κα Βαλλά επιβεβαίωσαν την πρόθεση τους, όπως συνεργαστούν σε κοινές δράσεις, ώστε τα τοπικά νοσοκομεία να καταστούν  πόλοι υγειονομικής περίθαλψης, σε όλη την ευρύτερη περιοχή, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πολίτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: