Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Άνοιξε η κατασκηνωτική περίοδος στο Λαπαθιά – Διαχρονική η προσφορά της Ι.Μ. Θηβών και Λεβαδείας στις οικογένειες των παιδιών που φιλοξενούνται στον Παρνασσό

H Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας – παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει με το… «γράμμα του νόμου»   – καταφέρνει να λειτουργήσει και φέτος τις κατασκηνώσεις της στη περιοχή Λαπαθιά στην καρδιά του Παρνασσού, κάτω από την Ιερά Μονή Ιερουσαλημ.




Ο Σεβασμιώτατος κκ. Γεώργιος, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές και τα φιλοξενούμενα παιδιά είχαν μάλιστα τη χαρά στον αγιασμό της πρώτης περιόδου, να έχουν μαζί τους και τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ. Ιερώνυμο, ο οποίος είναι γνωστό πόσο πάσχισε και δούλεψε για να στερεωθεί αυτό το έργο της αγάπης, πνεύμονας ξεκούρασης αλλά και στήριγμα για τις οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους άλλου είδους διακοπές ή και καθόλου διακοπές! 


Η Εκκλησία μας «ξεκουράζει» τους γονείς και αξίζουν συγχαρητήρια στον Σεβασμιώτατο κκ. Γεώργιο που κάθε χρόνο φροντίζει αυτός ο χώρος να είναι όλο και πιο όμορφος. 

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον κ. Παναγιώτη Πραγιάνη για το φωτογραφικό υλικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: