Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ανακοίνωση των εργαζομένων Ομίλου ΟΤΕ Νομού Βοιωτίας

Απεργούμε στον όμιλο Ο.Τ.Ε. 30,31 Οκτωβρίου για το δίκαιο των αιτημάτων μας για υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας στον όμιλο Ο.Τ.Ε. Αυξήσεις σε όλους, διασφάλιση θέσεων εργασίας, ενιαίο  ωράριο, απεργούμε για εμάς. Έξι χρόνια τώρα βλέπουμε μειώσεις, μείωση ανθρώπινου δυναμικού και υποστελέχωση, εντατικοποίηση, δανική εργασία και γιγάντωση των εργολαβικών εταιρειών, δραματικές μειώσεις από την αύξηση φόρων, εφαρμογή όλων των αντεργατικών νόμων. Δυστυχώς η διοίκηση συνεχίζει να προκαλεί μη συζητώντας τη διασφάλιση θεσεων εργασίας εμμένοντας παράλληλα στη διατήρησή των μειώσεων.
Έξι χρόνια τώρα οι εργαζόμενοι πλήρωσαν με αίμα την κερδοφορία της επιχείρησης και τα παχυλά συμβόλαια της διοίκησης και των κάθε είδους στελεχών. Δεν δικαιούνται να απαιτούν νέες θυσίες από τους εργαζόμενους.
Μαζί  ενωμένοι, με συσπείρωση και αποφασιστικότητα κοντά στην ΟΜΕ ΟΤΕ μπορούμε και θα τα καταφέρουμε για όλα αυτά που μας πρέπουν ως εργαζόμενοι στον Ο.Τ.Ε. αλλά και ως άνθρωποι.
Οι διεκδικήσεις μας είναι δίκαιες!!!
Τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία σε όλη την Ελλάδα ξεπέρασαν το 75%, ειδικότερα όμως  στο νομό Βοιωτίας το ποσοστό άγγιξε το 95%! Αυτό δείχνει ότι ο αγώνας μας είναι καθολικός και τα αιτήματα μας δίκαια.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους. Αποδεικνύουμε πως μόνο όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε και να δώσουμε προοπτική στον αγώνα μας. Συνεχίζουμε όλοι οι συνάδερφοι μαζί με ενότητα μέχρι τελική νίκη!

Γιάννης Βελαώρας

Πρόεδρος Τ.Δ. εργαζομένων ομίλου ΟΤΕ νομού Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: