Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Βροχή… οι ευχές για τη Γιούλη και τον Βασίλη – Καλοφώτιστη η Καλλιόπη η νεότερη!


Βροχή...  στην κυριολεξία έπεσαν το απόγευμα του Σαββάτου, 7 Οκτωβρίου 2017 οι ευχές στη διπλή τελετή δύο ακόμη νεαρών Ορχομένιων (οι οποίοι μάλιστα φέρνουν κατά μια «σατανική σύμπτωση» και κοινό επώνυμο), που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου με τις ευχές της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αγία Μαρίνα Εκάλης και με κουμπάρα τους την Αφροδίτη Πούλου.


 Ο λόγος για τον γαμπρό Βασίλη Γαλάνη (σσ. από την Καρυά) και την Γιούλη (Παναγιούλα) Γαλάνη (σσ. από τον Ορχομενό με καταγωγή από τον Άγιο Δημήτριο), παιδιά του Γιάννη & της Παναγιώτας, του Βαγγέλη & της Καλλιόπης αντίστοιχα. Το μυστήριο τέλεσαν ο εφημέριος της Αγ. Μαρίνας π. Δημήτριος και ο π. Χαράλαμπος από την Ενορία της Σκριπούς, μέσα στην αγάπη των φίλων, συγγενών και  επιλεγμένων προσκεκλημένων τους.




Ο ιερέας του Ορχομενού ήταν εκείνος που αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου, βούτηξε και την 8μηνη κόρη τους στην κολυμπήθρα, η οποία πήρε το όνομα της γιαγιάς της,  που της χάρισε ο Ορχομένιος νονός της Σπύρος Παπαλάμπρος,  δηλαδή Καλλιόπη η νεότερη!

Το ζευγάρι δεξιώθηκε τους προσκεκλημένους τους στο Κτήμα "Le Chevalier' στη Βαρυμπόμπη. 





Το ORCHOMENOS PRESS – που παρευρέθηκε και σ` αυτό το όμορφο μυστήριο – εύχεται στους νεόνυμφους να ζήσουν αγαπημένοι και μονιασμένοι έως τα βαθιά τους γεράματα, να καμαρώνουν την μοναχοκόρη τους και να είναι η οικογένειά τους πλούσια σε σταγόνες ευτυχίας, όσες έπεσαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου!



Να ζήσετε και να σας ζήσει! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: