Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Συνεδριάζει στις 11 Σεπτεμβρίου το ΔΣ του Δήμου Λεβαδεών

Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, που θα πραγματοποιηθεί την 11η  Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα- και ώρα 19.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης.

  

            Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1.    Αποδοχή όρων  για λήψη τοκοχρεωλυτικού δανείου από το Τ.Π&Δ με πόρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) & του Τ.Π&Δ ύψους 676.855,14 € για την εκτέλεση του έργου:«Παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού κτιριακού αποθέματος αρχιτεκτονικής αξίας  και περιβάλλοντος χώρου για την χρήση δημοτικών υπηρεσιών & πολιτιστικών δραστηριοτήτων»
2.    Έγκριση Κανονισμού Άρδευσης Δήμου Λεβαδέων
3.    Έγκριση της υπ΄αριθμ.  43/7-12-2017 απόφασης της Ποιότητας Ζωής περί της  αισθητικής & λειτουργικής αναβάθμισης της οδού Αχιλλέως για την δημιουργία δικτύου κίνησης πεζών.
4.    Αποδοχή της υπ΄αριθμ. 224/05-11-2017 Τεχνικής Μελέτης για το έργο: “ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΔΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΖΩΝ”
5.    Λήψη απόφασης υποβολής αίτησης-φακέλου στο Πράσινο Ταμείο  στα πλαίσια του Κωδικού Πρόσκλησης: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ-2017.
6.    Λήψη απόφασης για την κάλυψη της επιπλέον δαπάνης του έργου με τίτλο: “ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΔΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΖΩΝ”
7.    Αποδοχή της υπ΄αριθμ. 165/2017 επικαιροποιημένης μελέτης της ΤΥΔΛ με τίτλο: “ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”
8.    Έγκριση συμμετοχής  του Δήμου στο Πιλοτικό Πρόγραμμα Ελληνικό Σύστημα Ένταξης – HELIOS,  εξουσιοδότηση της Δημάρχου για την υπογραφή του μνημονίου συνεννόησης μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας ΄Ερευνας & Θρησκευμάτων, του Δήμου Θηβαίων, του Δήμου Λεβαδέων και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) για την πιλοτική δράση “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ”
9.    Αποδοχή  & κατανομή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) ποσού 258.075,00 €  για κάλυψη δαπανών εκτέλεσης έργων & επενδυτικών δραστηριοτήτων από την  7η, 8η, 9η, 10, 11η & 12η μηνιαία κατανομή έτους 2017.
10.  ΄Εγκριση Β΄πρωτοκόλου Παραλαβής της Παροχής Υπηρεσίας με τίτλο: “ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ”
11.  ΄Εγκριση Β΄πρωτοκόλου Παραλαβής της Παροχής Υπηρεσίας με τίτλο: ¨ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ”.
12.  Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας “ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ”
13.  Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας “ΜΙΣΘΩΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ & ΝΤΟΥΖΙΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ”
14.  Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ” για το χρονικό διάστημα 10/10 έως 30/11/2017
15.  Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας “ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ” για  το χρονικό διάστημα από 21/11 έως 30/11/2017
16.  Έγκριση εγκατάστασης  προκατασκευασμένων οικίσκων από την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο Αθλητικό Κέντρο Χαιρώνειας εντός του δημοτικού γηπέδου.
17.  Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου στο Δίκτυο  της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας “Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων” 
18.  Υπογραφή της διακήρυξης του Αυτοδιοικητικού Δικτύου Στήριξης του Παλαιστινιακού
19.  Συζήτηση για ΔΕΥΑΛ
20.  Τροποποίηση συστατικής πράξης της ΔΕΥΑΛ
                             O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                      
                                                       Ανδρέας Διαμαντόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια: