Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Μεγάλες υλικές ζημιές άφησαν πίσω τους οι ισχυροί άνεμοι στον Ορχομενό

Από θαύμα, τελικά, δεν θρηνήσαμε θύματα στον Ορχομενό αφού οι προχθεσινοί άνεμοι κατάφεραν να προκαλέσουν ουκ ολίγες υλικές ζημιές! Φωτογραφίες που έκαναν το γύρω του διαδικτύου φανερώνουν το μέγεθος των καταστροφών κυρίως στο δημόσιο χώρο και σε δημόσια κτήρια.


Από την πτώση των μεγάλων δέντρων που ξεριζώθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους παρ` ολίγο να είχαμε και καταστροφές στο συγκρότημα της Παναγίας η Σκριπού και όχι μόνο.
Μεγάλες ζημιές έγιναν στις περιφράξεις στο σχολικό συγκρότημα των Γυμνασίων του Ορχομενού και στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Ορχομενού, ενώ η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ορχομενού δέχθηκε δεκάδες αιτήματα για παρέμβαση, όπως και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς, στα οποία ανταποκρίνονται ακόμη και σήμερα.
Ευτυχώς, δεν είχαμε ούτε μια περίπτωση κινδύνου κάποιας ανθρώπινης ζωής.  




«Δυστυχώς οι ζημιές είναι μεγάλες και σε δημόσιους χώρους και κτήρια του Δήμου μας. Τα μεγάλα δέντρα που έπεσαν στα Γυμνάσια κατέστρεψαν μέρος της περίφραξης, όπως και τη σκεπή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού» σχολίασε στο ORCHOMENOS PRESS  ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος. «Ευτυχώς που όλοι οι συμπολίτες μας ήταν ασφαλείς» συμπλήρωσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: