Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Εντυπωσιακή εκδήλωση για το καλωσόρισμα του 2018 από τον ΑΚΟΛ



ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 Με μεγάλη συμμετοχή γονέων και φίλων του ΑΚΟΛ, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, η εκδήλωση κοπής της πίτας του Ομίλου.
Η φετινή εκδήλωση, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αφιερώθηκε στην αθλήτρια Βασιλική (Βάλια) Μακρή, η οποία έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Για τη μνήμη της ακούστηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.
Όλα τα παιδιά, που ήταν και οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, με την καθοδήγηση των προπονητριών τους «έκλεψαν» για μία ακόμη φορά την παράσταση.
Σ’ όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και ιδιαίτερα σ’ όσους συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους στη λαχειοφόρο αγορά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του συμπολίτη μας Θανάση Φρυγανά.




Στην εκδήλωση τιμήθηκαν, εκτός από τις αθλήτριες και τους αθλητές του Ομίλου μας, που διακρίθηκαν με πανελλήνιες επιτυχίες, τιμήθηκαν και οι δημοσιογράφοι κ.κ. Μαρία Σφυρή & Δημήτρης Σωτηρόπουλος, για την προβολή των δραστηριοτήτων μας.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Ακριδόπουλος, μετά τις καθιερωμένες ευχές, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης μας και στους έμπειρους συνεργάτες-προπονητές μας.
Τυχερός αριθμός της λαχειοφόρου αγοράς είναι ο 5936 κερδίζοντας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, προσφορά του καταστήματος ηλεκτρονικών του κ. Παναγιώτη Βλάχου.




Το φλουρί της πίτας, για μία ακόμη χρονιά έτυχε στο τμήμα κολύμβησης.

                                                                                                                                Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: