Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Το ΕΣΥΝ Βοιωτίας καλεί στην εκλογοαπολογιστική του συνέλευση

Το παράρτημα Νομού Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.), καλεί τα μέλη του, τη νεολαία καθώς και όλους τους μαζικούς φορείς  που πλαισιώνουν τις γραμμές του αντιναρκωτικού κινήματος, να πάρουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική του Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου ώρα 18:30 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων στην Λιβαδειά (Καποδιστρίου 5).

Μετά το τέλος της συζήτησης θα διεξαχθούν εκλογές για νέο Δ.Σ. του φορέα καθώς και για αντιπροσώπους στο Συνέδριο των παραρτημάτων του Ε.ΣΥ.Ν., που θα γίνει στην Αθήνα στις 21 Απρίλη.

Για πρώτη φορά φέτος, η ψηφοφορία θα συνεχιστεί  και την Πέμπτη 29 Μαρτίου ώρα 18:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θήβας, ώστε να διευκολυνθούν όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν από τις γύρω περιοχές.

Το απερχόμενο Δ.Σ. καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του ΕΣΥΝ Βοιωτίας «να συμμετέχουν στις εκλογές, να δώσουν δύναμη στο Ε.ΣΥ.Ν. και στον αντιναρκωτικό αγώνα, ειδικά σήμερα, που  τα οξυμένα κοινωνικά προβλήματα καθώς και η θεσμοθέτηση της “ιατρικής” χρήσης της κάνναβης επιδεινώνουν δραματικά τη διάδοση των εξαρτησιογόνων ουσιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: